Bemutatkozás

Múlt.......

A 70-es években ACZÉL MŰHELY néven vált ismertté a nagykanizsai Só utca 10. Sz. alatt működő 1971-ben alakult, akkor meg szerelő műhely. A technikai eszközök, forgácsoló -és marógép-park kialakítása, valamint fejlesztése egészen a 90-es évek közepéig Aczél Károly cégalapító nevéhez fűződött. Minőségi munkáival és sokat próbált szaktudásával szerezte meg a mai napig is tartó stabilitást és jó hírnevünket megyénkben.

A 90-es évek után családi vállalkozásból társas vállalkozást hoztunk létre. Az akkori bővítés során kialakult máig is meglévő szakembergárdával úgy döntöttünk, hogy az egyedi darabgyártásra helyezzük a hangsúlyt, ami mára fő profilunkká vált.

Jelen....

Gépek típusa és száma: KU 250-04 Egyetemes palástköszörűgép, EU 400-01 Egyetemes esztergagép, NVE-280 1500 Egyetemes esztergagép, STRIGON 1000 Egyetemes marógép. E1N 500 Egyetemes esztergagép, PW 550 Harántgyalugép, FO 32-02 Oszlopos fúrógép, FA 13 Asztali fúrógép, KFD 250 Keretes fűrészgép, HU 128 BSG Szalagfűrészgép, PH 25 t Hidraulikus présgép, Varmig 230 CO₂ Hegesztőgép. Fő szakterületek: esztergálás, fúrás, marás,vésés, gyalulás, palástköszörülés. Műhely mérete: 49 m2.

5 munkatársunk komoly és precíz szakmai munkájának köszönhetően sorra keresnek fel minket ma már nem csak megyénkből, hanem az ország távolabbi részeiből is. Családias, közvetlen hangulatban, rugalmasságra törekedve igyekezünk már meglévő és új ügyfeleink megrendeléseit egyaránt megvalósítani és a legkülönbözőbb műszaki kihívásokra megoldást találni.

Jövő...

2014-ben első alkalommal 1 fő tanulóval bővítettük létszámunkat. Célunk a 2 generáció alatt összegyűlt felbecsülhetetlen értékű szakmai tapasztalat továbbadása és a fémipari mesterségek hagyományának megőrzése.